Locatie voor zakelijke events

M&M Plaza biedt een modern en eigenzinnig decor voor zakelijke events in Noord-Holland. Met de bar, de Kleine of de Grote Zaal, beschikt u over een passende ruimte met een eigen karakter.

Maak het event

Elk zakelijk event heeft een doel. U wilt bijvoorbeeld de onderlinge banden aanhalen, uw marktpositie verstevigen of een nieuwe dienst in de markt zetten. Bij M&M Plaza boekt u een ruimte die volop meewerkt. Waar een eigentijds interieur en aankleding op maat voor een passende sfeer zorgt. En waar alle praktische en technische zaken hoogwaardig zijn ingevuld.

Ga voor de combinatie

Door ruimtes te combineren ontstaan mogelijkheden die u elders niet snel vindt. Zo kan een multi-mediale presentatie in de Kleine Zaal overgaan in een ontspannen borrel in de Grote Zaal. Zo kan het bedrijfsfeest in de Grote Zaal volop spetteren, terwijl er in een loungeroom plaats is voor een goed gesprek.

Uw zakelijke events bij M&M Plaza

Met de keuze voor een locatie zet u de eerste stap. Mocht u dat op prijs stellen, helpen we u graag verder op weg. Met het uitwerken en organiseren van uw event. Met het invullen van de catering en het boeken van entertainment. Een team van drie ervaren organisatoren staat voor u klaar!